• Головна
  • Новини
  • Патріарх РПЦ привітав митрополита Павла (Лебедя) з 15-річчям архиєрейської хіротонії...

Патріарх РПЦ привітав митрополита Павла (Лебедя) з 15-річчям архиєрейської хіротонії

23.04.2012, 11:33
Патріарх РПЦ привітав митрополита Павла (Лебедя) з 15-річчям архиєрейської хіротонії - фото 1
Патріарх РПЦ Кирил привітав митрополита Вишгородського і Чорнобильського УПЦ (МП) Павла (Лебедя) із 15-річчям архиєрейської хіротонії та побажав здоров’я і душевної бодрості.

Павло ЛебідьПатріарх РПЦ Кирил привітав митрополита Вишгородського і Чорнобильського УПЦ (МП) Павла (Лебедя) із 15-річчям архиєрейської хіротонії та побажав здоров’я і душевної бодрості.

«Ваші труди на ниві церковній почалися в Московській духовній семінарії, де Ви отримали богословські знання і осягали науку пастирського душеопікування», - цитує слова Патріарха РПЦ офіційний сайт УПЦ (МП).

«Нині, будучи намісником Києво-Печерської лаври, Ви дбаєте про прикрашення прославленої обителі, зміцнення давніх традицій чернечого житія, про духовно-моральне зростання насельників. Поєднуючи це відповідальне служіння з послухом вікарного єпископа Київської митрополії, Ви прагнете невпинно проповідувати «недосліджене багатство Христове» (Еф. 3:8), просвіщаючи серця сучасників світлом істинної віри.

Підношу молитви Милостивому Владиці світу про дарування Вам доброго здоров'я, душевної бадьорості і благодатної допомоги у Вашому подальшому архіпастирському служінні», - йдеться у посланні.