До Великодня клірики УПЦ (МП) отримають церковні нагороди

19.03.2012, 10:04
До Великодня клірики УПЦ (МП) отримають церковні нагороди - фото 1

Митрополита Київського і всієї України УПЦ (МП) Володимира 17 березня у лікарні відвідали постійні члени Священного Синоду УПЦ - митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел (Савін), митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон (Шукало), митрополит Чернівецький і Буковинський Онуфрій (Березовський).

Митрополит Володимир у лікарніМитрополита Київського і всієї України УПЦ (МП) Володимира 17 березня у лікарні відвідали постійні члени Священного Синоду УПЦ - митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел (Савін), митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон (Шукало), митрополит Чернівецький і Буковинський Онуфрій (Березовський).

Під час бесіди Митрополит Володимир цікавився життям єпархій у дні Великого посту, богослужбовою та просвітницькою діяльністю парафій, інформує офіційний сайт УПЦ (МП).

Предстоятель Української Православної Церкви (Московського Патріархату) благословив відзначити до дня Святої Пасхи церковними нагородами деяких кліриків за сумлінну працю на ниві церковного служіння. Поспілкувавшись з Предстоятелем, відвідувачі побажали йому скорішого одужання.