Митрополита УПЦ (МП) виписали з лікарні

14.03.2012, 15:14
Митрополита УПЦ (МП) виписали з лікарні - фото 1
Після місяця лікування 13 березня з обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова виписали митрополита Дніпропетровського і Павлоградського УПЦ (МП) Іринея (Середнія).

Митрополит ІринейПісля місяця лікування 13 березня з обласної клінічної лікарні ім. І.І. Мечникова виписали митрополита Дніпропетровського і Павлоградського УПЦ (МП) Іринея (Середнія). Нагадаємо, що дніпропетровський архипастир був екстрено госпіталізований 13 лютого.

Залишаючи стіни лікарні, митрополит Іриней подякував лікарям, які брали участь у його лікуванні, побажав всім співробітникам лікарні душевної рівноваги і терпіння, а всім пацієнтам - якнайшвидшого одужання і Божого благословення.

«Для нашої лікарні владика Іриней не просто дуже терплячий пацієнт. Він насамперед уважний духовний батько, вдумливий наставник і справжній лікар людської душі. І не випадково Господь зводить нас в радості, в біді, і в хворобі» - зазначив головний лікар ОКЛ ім. І.І. Мечникова Сергій Риженко.

Після повернення до адміністративного центру Дніпропетровського єпархіального управління правлячий архиєрей зустрівся зі співробітниками і подякував всім за щирі та сердечні молитви.

«Хвороба і тлінність - це об'єктивний фактор нашого життя. Згадуючи історію праведного Іова, святитель Іван Золатоуст говорить: «Бог часто попускає тобі впасти в хворобу не тому, що Він залишив тебе, але щоб більше тебе прославити. Отже, будь терплячий». Сердечно дякую всім вам за молитви про здоров'я вашого архипастиря і постійно відчуваю вашу молитовну підтримку, завдяки якій Господь, сподіваюся, поставить мене від «одра хворобливого», - цитує слова митрополита Іринея офіційний сайт Дніпропетровської єпархії УПЦ (МП).