• Головна
  • Новини
  • У Києво-Печерській Лаврі відбулося наречення та хіротонія архимандрита Філарета (Звєрєва) у єпископа Новокаховського і Генічеського...

У Києво-Печерській Лаврі відбулося наречення та хіротонія архимандрита Філарета (Звєрєва) у єпископа Новокаховського і Генічеського

14.02.2011, 10:01
У Києво-Печерській Лаврі відбулося наречення та хіротонія архимандрита Філарета (Звєрєва) у єпископа Новокаховського і Генічеського - фото 1
Архиєрейська хіротонія архимандрита Філарета (Звєрєва) відбулася у суботу, 12 лютого, під час Літургіїї у Трапезному храмі Лаври.

Zverev.jpgУ залі засіданнь Синоду УПЦ, що при предстоятельській резиденції у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі, 11 лютого  відбулося наречення клірика Полтавської єпархії архимандрита Філарета (Звєрєва) у єпископа Новокаховського і Генічеського.

За повідомленням офіційного сайту УПЦ, чин наречення звершив Митрополит Київський і всієї України Володимир у співслужінні архиєпископів: Білоцерківського і Богуславського Митрофана, Вишгородського Павла, Полтавського і Миргородського Филипа, Бориспільського Антонія,  Переяслав-Хмельницького Олександра,  єпископів: Макарівського Іларія та Броварського Феодосія.

Архиєрейська хіротонія архимандрита Філарета (Звєрєва) відбулася у суботу, 12 лютого, під час Літургіїї у Трапезному храмі Лаври.

Нагадаємо, що рішення про обрання архимандрита Філарета (Звєрєва) єпископом Новокаховським і Генічеським було ухвалено на засіданні Синоду УПЦ від 11 лютого цього року (журнал № 4).