• Головна
  • Проекти
  • УПЦ отримала Дозвіл на виконання робіт із будівництва кафедрального собору у Києві...

УПЦ отримала Дозвіл на виконання робіт із будівництва кафедрального собору у Києві

10.07.2010, 11:23
УПЦ отримала Дозвіл на виконання  робіт із будівництва кафедрального собору у Києві - фото 1
У резиденції Митрополита Володимира, що у Києво-Печерській Лаврі, Предстоятелю Української Православної Церкви 7 липня були вручені Висновок державної експертизи та Дозвіл на виконання будівельних робіт із будівництва Кафедрального Собору УПЦ.

IMG_1066.jpgw.jpgУ резиденції Митрополита Володимира, що у Києво-Печерській Лаврі, Предстоятелю Української Православної Церкви 7 липня були вручені Висновок державної експертизи та Дозвіл на виконання будівельних робіт із будівництва Кафедрального Собору УПЦ.

Як повідомив офіційний сайт УПЦ, документи Митрополиту передав начальник Центральної служби Української державної інвестиційної експертизи Володимир Ампілогов та заступник начальника Управління державного архітектурного будівельного контролю Олег Бушовський.

Дякуючи керівникам державних установ, Митрополит Володимир побажав їм подальшої  плідної праці та відзначив їх орденами Великомученика і Побідоносця Георгія.

За словами Володимира Федоровича Ампілогова, після комплексної експертизи конструкцій собору та прилеглих адміністративно-господарських об’єктів були видані відповідні документи, що, власне,  і означає початок повноцінного та  законного будівництва кафедрального собору.

КИЇВ