• Головна
  • Новини
  • У Києві біля пам'ятника Володимиру Великому молились за здоров'я Героїв України...

У Києві біля пам'ятника Володимиру Великому молились за здоров'я Героїв України

31.08.2015, 09:31
У Києві біля пам'ятника Володимиру Великому молились за здоров'я Героїв України - фото 1
Молебень за здоров'я Героїв України, українських воїнів, патріотів, що відстоюють незалежність Батьківщини на Сході країни, відбувся 29 серпня 2015 року біля пам'ятника Володимиру Великому.

exklusiv.gifМолебень за здоров'я Героїв України, українських воїнів, патріотів, що відстоюють незалежність Батьківщини на Сході країни, відбувся 29 серпня 2015 року біля пам'ятника Володимиру Великому.

Участь у молитві взяли представники духовенства Української Автокефальної Православної Церкви (УАПЦ) на чолі з Предстоятелем Митрополитом Макарієм та духовенство Української Православної Церкви Київського Патріархату (УПЦ КП).

УАПЦ_молитва.jpg

Молитва за здоров'я героїв - один із заходів, що відбулись в столиці України цього дня, спрямованих на вшанування Пам'яті Героїв України. В програмі заходів також було: нагородження Патріотів України в Українському домі, урочиста хода на честь героїв та  Панахида за загиблими Героями на Інституцькій. Організаторами заходів виступили: ГО «Матері Миру», БО «Крила допомоги», «БФ Український Дім», ГО «Народний Рух України», ГО «ЛЮДИ ОБ'ЄДНАНІ МАЙДАНОМ», відділ взаємодії з громадськими об'єднаннями УАПЦ.

Як зазначив Предстоятель УАПЦ: "На сьогоднішній захід ми запрошували представників всіх конфесій, які є в Україні. Ми хочемо подякувати духовенству з Михайлівського монастиря, які відгукнулись на наше запрошення і провели з нами спільну молитву. Наші Герої заслуговують і потребують молитви, наше військо, яке сьогодні постійно сидить в бліндажах, захищаючи нашу неньку Україну."

УАПЦ_молитва_2.jpg