• Головна
  • Новини
  • Собор УАПЦ знову заговорив про об’єднання у єдину Помісну Церкву...

Собор УАПЦ знову заговорив про об’єднання у єдину Помісну Церкву

30.06.2014, 13:53
Собор УАПЦ знову заговорив про об’єднання у єдину Помісну Церкву - фото 1

У Києві 26 червня 2014 відбулося засідання Архиєрейського Собору УАПЦ. Засідання проходило під головуванням Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля УАПЦ Мефодія (Кудрякова). Учасники прийняли низку офіційних звернень до Вселенського Патріарха Варфоломія, до священства та вірних УАПЦ, до Предстоятеля УПЦ (МП).

e7AYrepuZt4-a.jpgУ Києві 26 червня 2014 відбулося засідання Архиєрейського Собору УАПЦ. Засідання проходило під головуванням Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля УАПЦ Мефодія (Кудрякова). Учасники прийняли низку офіційних звернень до Вселенського Патріарха Варфоломія, до священства та вірних УАПЦ, до Предстоятеля УПЦ (МП).

Собор також постановив поновити комісію діалогу з підготовки об’єднання в єдину Помісну Церкву, призначив комісію з видавництва настільного богослужбового календаря та домовився про відзначення 25 річниці III відродження УАПЦ в місті Львові.

Предстоятель УАПЦ, як повідомляє Помісна Церква, заслухав стан справ єпархій від правлячих архиєреїв та дав ряд настанов.