• Головна
  • Новини
  • Визначена дата проведення XХІ єпархіального собору Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ...

Визначена дата проведення XХІ єпархіального собору Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ

01.03.2011, 12:52
Визначена дата проведення XХІ єпархіального собору Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ - фото 1
Черговий, двадцять перший, єпархіальний собор Харківсько-Полтавської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви відбудеться 13 квітня 2011 р., у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова з благословення владики Ігоря (Ісіченка).

isichenko.jpgЧерговий, двадцять перший, єпархіальний собор Харківсько-Полтавської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви відбудеться 13 квітня 2011 р., у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова з благословення владики Ігоря (Ісіченка).

Як повідомили у прес-службі Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ, на порядок денний собору виноситься обговорення питання про парафіяльну громаду як школу молитви та про перспективи розвитку стосунків Харківсько-Полтавської єпархії з іншими єпархіальними спільнотами. Також відбудуться вибори єпархіальних органів управління.

Делегатами єпархіального собору є всі священнослужителі Харківсько-Полтавської єпархії, по 2 представники від мирян кожної церковної громади та кожної мирянської організації, обрані на загальних зборах.