• Головна
  • Новини
  • "Церква з Тобою!" - Митрополит Епіфаній звернувся до вірян ПЦУ...

"Церква з Тобою!" - Митрополит Епіфаній звернувся до вірян ПЦУ

28.03.2020, 16:30
"Церква з Тобою!" - Митрополит Епіфаній звернувся до вірян ПЦУ - фото 1
Предстоятель ПЦУ 28 березня звернувся до вірних щодо пандемії. «Бережімо одне одного й молімося. Церква – з тобою!», - запевнив першоєрарх вірян ПЦУ і закликав єднатися у молитві через онлайн-трансляції.

Предстоятель ПЦУ 28 березня звернувся до вірних щодо пандемії. «Бережімо одне одного й молімося. Церква – з тобою!» - Запевнив першоєрарх вірян ПЦУ і закликав єднатися у молитві через онлайн-трансляції.

«Не впадаймо у відчай. Бог і Його Церква – з вами.

gerbme-2.jpg

Подивімося на час карантину як на час можливостей, які дає нам Господь…

Проявіть турботу про своїх рідних та ближніх, сказавши їм: «Я тебе люблю. Я – поруч, я молюсь за тебе…,  адже Бог є Любов. Моліться один за одного, щоб вам зцілитися; бо багато може щира молитва праведного… Завтра, у неділю, цей храм, який може вмістити сотні людей, чи не вперше буде майже порожнім, але й чи не вперше він буде таким повним  –  бо, вірю, тисячі й тисячі вірян молитимуться разом з нами зі своїх домівок, долучаючись до молитви завдяки онлайн-трансляції.

Пам’ятаймо, нас єднають, в першу чергу, не тільки стіни храму, а віра в Бога та молитва  – за всіх і за кожного, за Україну.

Бережімо одне одного й молімося. Церква – з тобою!», - закликає вірян Митрополит Епіфаній.

Онлайн-трансляція Богослужіння зі Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря розпочнеться о 10:00 на фейсбуці Митрополита Епіфаніяфейсбуці ПЦУ та телеканалі UA:Перший