• Головна
  • Новини
  • Митрополит Епіфаній відвідує Полтавщину та Харків (програма)...

Митрополит Епіфаній відвідує Полтавщину та Харків (програма)

05.10.2019, 09:55
5 жовтня 2019 року Митрополит Київський і всієї України Епіфаній (ПЦУ) з архипастирським візитом відвідає Полтавщину. 6-7 жовтня 2019 року Предстоятель Православної Церкви України з архипастирським візитом відвідає місто Харків.

5 жовтня 2019 року Митрополит Київський і всієї України Епіфаній (ПЦУ)  з архипастирським візитом відвідає Полтавщину.

О 10:00 Предстоятель очолить молебень у каплиці на честь ікони Пресвятої Богородиці «Одигітрія» у місті Решетилівка. Після цього він вирушить до Полтави, де о 13:00 відвідає будинок-музей Патріарха Мстислава (Скрипника) та звершить покладання квітів до пам’ятників Гетьману Івану Мазепі та Івану Котляревському.

О 13:15 Митрополит Епіфаній очолить молебень за Україну в Свято-Успенському кафедральному соборі, а о 15:00 відвідає урочистості у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського.

6-7 жовтня 2019 року Предстоятель Православної Церкви України з архипастирським візитом відвідає місто Харків.

У неділю, у день свята зачаття чесного славного пророка, Предтечі і Хрестителя Іоана, Блаженнійший Митрополит Епіфаній очолить Божественну літургію у храмі святого апостола Іоана Богослова, яка розпочнеться о 9:00.

У понеділок, 7 жовтня, о 10:00 Його Блаженство проведе зустріч з курсантами Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, а також візьме участь в інших заходах за участю духовенства та громадськості міста.

Про це йдеться у повідомленні ПЦУ у «Фейсбуці».