• Головна
  • Новини
  • Предстoятель ПЦУ провів у Києві Богослужіння разом з митрополитом Галльським Еммануїлом...

Предстoятель ПЦУ провів у Києві Богослужіння разом з митрополитом Галльським Еммануїлом

28.09.2019, 16:34
Предстoятель ПЦУ провів у Києві Богослужіння разом з митрополитом Галльським Еммануїлом - фото 1
На свято Воздвиження Чесного й Животворчого Хреста Господнього, 27 вересня 2019 року, Митрополит Київський і всієї України Епіфаній ПЦУ звершив Божественну літургію у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі. Йому співслужив митрополит Галльський Еммануїл,

На свято Воздвиження Чесного й Животворчого Хреста Господнього, 27 вересня 2019 року, Митрополит Київський і всієї України Епіфаній ПЦУ звершив Божественну літургію у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі. Йому співслужив митрополит Галльський Еммануїл, Про це інформує пресслужба Київської Митрополії ПЦУ.

dsc_9812.jpg

«Хрест є символом нашого спасіння, виявом подолання зла добром, знаком перемоги життя над смертю та жертвою любові, що відчиняє для людини врата раю», – сказав Митрополит.

Він подякував митрополиту Французькому за візит та участь у Літургії та попросив передати свою повагу Вселенському Патріарху Варфоломію.

Зі свого боку, митрополит Французький Еммануїл передав вітання від Вселенського Патріарха та подякував митрополиту Епіфанію за можливість відсвяткувати з українськими братами свято Воздвиження Святого Хреста.