• Головна
  • Новини
  • Владика Філарет просив священиків не коментувати ЗМІ сьогоднішню зустріч...

Владика Філарет просив священиків не коментувати ЗМІ сьогоднішню зустріч

03.06.2019, 15:03
Владика Філарет просив священиків не коментувати ЗМІ сьогоднішню зустріч - фото 1
Рішення на засіданні були ухвалені, але почесний Патріарх Філарет просив утриматися від коментарів для преси.

Рішення на засіданні були ухвалені, але почесний Патріарх Філарет просив утриматися від коментарів для преси. Про це повідомляє Главком.

В понеділок, 3 червня, відбулось зібрання священників Київської єпархії ПЦУ у почесного патріарха Філарета.

Як повідомив настоятель Стрітенської каплички на Львівській площі у Києві протоєрей Сергій (Ткачук), ніхто з його учасників ніяких документів не підписував.

Він також сказав, що ніяких рішень щодо Феодосійського монастиря ухвалено не було.

Нагадаємо, сьогодні нардеп Андрій Лозовий (Радикальна партія) написав у Facebook, що сьогодні може відбутися спроба захоплення Феодосійського монастиря, котрий розташований біля Києва-Печерської лаври.

«Так, рішення були ухвалені, але святійший просив усіх утриматися від коментарів для преси», - сказав протоієрей Сергій.

Настоятель Феодосійського монастиря Макарій на запитання, від кого захищають монастир люди, які зображені на фотографії Андрія Лозового, сказав: «У Андрія Лозового сьогодні День народження. То може поїхав молитися».

Також перед цим повідомлялось, що в Феодосійський монастир після зібрання може поїхати Філарет. Але настоятель Макарій спростував це.

Нагадаємо, вчора з’явилась інформація, що почесний Патріарх Філарет скликає київських священників, начебто, з вимогою присягнути на вірність Київському Патріархату.