• Головна
  • Новини
  • У ПЦУ заявили про фейкову сторінку Митрополита Епіфанія в Instagram і назвали справжню...

У ПЦУ заявили про фейкову сторінку Митрополита Епіфанія в Instagram і назвали справжню

27.02.2019, 10:44
У ПЦУ заявили про фейкову сторінку Митрополита Епіфанія в Instagram і назвали справжню - фото 1
Прес-служба Київської митрополії Православної Церкви України повідомила про створення офіційної Сторінки Митрополита Епіфанія в Instagram.

Прес-служба Київської митрополії Православної Церкви України повідомила про створення офіційної Сторінки Митрополита Епіфанія в Instagram.

"Оскільки невідомі особи зареєстрували у соціальній мережі Instagram сфальшовану сторінку Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого Епіфанія, вважаємо за доцільне створити і регулярно оновлювати справжню сторінку митрополита", - йдеться в повідомленні на сторінці ПЦУ в Facebook.

53204963_2116894308386699_4879084312839847936_n.jpg

Як зазначається в повідомленні, у соціальних мережах створюються фейкові сторінки митрополита Епіфанія з метою поширення дезінформації.

"Усім є зрозумілим, що такі сторінки створюються і адмініструються для певної мети - в потрібний час внести дезінформацію в суспільство і робити це нібито від імені глави церкви. Просимо Вас відписатися від несправжнього акаунту, який адмініструє нікому невідома особа", - закликають віруючих у митрополії.

В ПЦУ наголошують, що справжня присутність Митрополита Епіфанія в Instagram позначається нікнеймом metropolitanepiphanius.

офіційна.jpg