• Головна
  • Теми
  • Серед 15 зірок автокефальних православних Церков з’явилася українська зірочка! - Петро Порошенко...

Серед 15 зірок автокефальних православних Церков з’явилася українська зірочка! - Петро Порошенко

05.01.2019, 13:46
Серед 15 зірок автокефальних православних Церков з’явилася українська зірочка! - Петро Порошенко - фото 1
Президент України Петро Порошенко сьогодні після підписання Томосу подякував Патріарху Варфоломію за Віру, Любов до України та нашого народу, мужність розпочати процес надання Автокефалії Православній Церкві України.

Президент України Петро Порошенко сьогодні після підписання Томосу подякував  Патріарху Варфоломію за  Віру, Любов до України та нашого народу, мужність розпочати процес надання Автокефалії Православній Церкві України.

«Після того, як золоті чорнила підпису Його Всесвятості Патріарха Варфоломія лягли на текст Томосу, завтра, після його вручення, постане Автокефальна Православна Церква України – Церква, яка демонструє любов і забезпечує єдність держави.

Дякую Його Всесвятості Варфоломію за Віру, Любов до України та нашого народу, мужність розпочати процес надання Автокефалії Православній Церкві України, завершення якого ми святкуємо в ці дні.

Мільйони українців по всьому світу молилися за постання Єдиної Помісної Православної Церкви. Покоління українців мріяли про цей історичний день. Молюсь, щоб наша Церква продовжувала об’єднувати українців!

Слава Богу!

Слава Україні!» - написав Петро Порошенко.

Томос_підпис.jpeg