• Головна
  • Новини
  • Молдовська митрополія РПЦ звинуватила Білла Гейтса у створенні технології мікрочіпування, яку застосовуватимуть при вакцинації...

Молдовська митрополія РПЦ звинуватила Білла Гейтса у створенні технології мікрочіпування, яку застосовуватимуть при вакцинації

21.05.2020, 11:08
Молдовська митрополія РПЦ звинуватила Білла Гейтса у створенні технології мікрочіпування, яку застосовуватимуть при вакцинації - фото 1
Синод Молдовської митрополії РПЦ попередив владу про те, що майбутнє щеплення від коронавірусу повинно бути добровільним.

Синод Молдовської митрополії РПЦ попередив владу про те, що майбутнє щеплення від коронавірусу повинно бути добровільним. Про це повідомляє Інтерфакс-релігія.

У своєму зверненні члени Синоду посилаються на "додаткову інформацію про прийдешнє введення чіпів в організм людини через вакцини". Також в документі пишуть про небезпеку діяльності американського мільярдера Білла Гейтса для людства і ризик технологій 5G.

"Необхідно заявити, що вакцинація представляє небезпеку мікрочіпування, або потрапляння в організм людини сторонніх пристроїв. Суспільство в багатьох європейських країнах протестує проти обов'язкового використання вакцин, особливо вакцини проти COVID-19, тому що воно розглядає їх як шлях для глобальної системи антихристів ввести мікрочіпи в тіла людей, щоб контролювати їх за допомогою технології 5G ", - підкреслюється в зверненні Синоду.

Згідно з документом, "Білл Гейтс вважається основною людиною, відповідальною за створення технології мікрочіпування за допомогою вакцини, яка вводить наночастинки в організм, які реагують на хвилі, що передаються технологією 5G, і дозволяють системі дистанційно керувати людьми".

Тим часом, як раніше повідомило Національне агентство з регулювання в області електронних комунікацій і інформаційних технологій, мережі і технології 5G в Молдови не тестуються і не експлуатуються.