• Головна
  • Новини
  • Єпископ Московського Патріархату заявив, що разом з вакциною проти коронавірусу будуть імплантувати чіп...

Єпископ Московського Патріархату заявив, що разом з вакциною проти коронавірусу будуть імплантувати чіп

20.05.2020, 10:24
Єпископ Московського Патріархату заявив, що разом з вакциною проти коронавірусу будуть імплантувати чіп - фото 1
Єпископ Бельцький і Фалештський РПЦ Маркелл (Міхеєску) закликав віруючих відмовитися від вакцини проти коронавируса, тому що "замість вакцини людям імплантують чіп". Власне для цього, на думку єрарха, і "винайшли" сам коронавірус,

Єпископ Бельцький і Фалештський РПЦ Маркелл (Міхеєску) закликав віруючих відмовитися від вакцини проти коронавіруса, тому що "замість вакцини людям імплантують чіп". Власне для цього, на думку єрарха, і "винайшли" сам коронавірус, повідомляє Портал "Credo.Press".

Єпископ Маркелл записав своє звернення молдавською мовою, воно опубліковано на офіційному каналі його єпархії. Телеграм-канал "Церквач" подає переклад фрагменту його звернення, проголошеного у вівтарі перед престолом.

"Через супутники і антени вони відстежують нас, де б ми не були і які місця ми не відвідали, - каже єрарх. - Нові правила, нав'язані нам сатаністами-глобалістами, отруйні як диявольська змія ... Вакцина - це кінцева точка глобалістів-сатаністів, для якої вони винайшли коронавірус, приписуючи йому набагато жахливіші характеристики, ніж вони є насправді. Це пастка, яка позбавляє нас свободи як святого дару ".

"Я сильно стурбований, що так зване зцілення від коронавирусу, що складається у застосуванні рятівної вакцини, - сказав далі єпископ, - насправді не є лікуванням, а представляє велику небезпеку для людини. Біжіть від неї. Не ставте цю вакцину".

Раніше з "припущеннями" про те, що коронавірус "винайшов" Білл Гейтс, який і готує чіпізацію людства під виглядом вакцинації, виступав ряд маргінальних конспірологів. Ця концепція була також висловлена режисером Микитою Михалковим в програмі "Бесогон", яку не допустили в ефір російського телебачення.