• Головна
  • Новини
  • Митрополит Онуфрій їздив до Москви вітати Патріарха Кирила з 70-річчям...

Митрополит Онуфрій їздив до Москви вітати Патріарха Кирила з 70-річчям

21.11.2016, 10:44
Митрополит Онуфрій їздив до Москви вітати Патріарха Кирила з 70-річчям - фото 1
Предстоятель УПЦ (МП) Онуфрій (Березовський) їздив до Москви на святкування 70-річчя Патріарха Російської Православної Церкви Кирила (Гудняєва).

2P281.jpg-ssss.jpgПредстоятель УПЦ (МП) Онуфрій (Березовський) їздив до Москви на святкування 70-річчя Патріарха Російської Православної Церкви Кирила (Гудняєва).

Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ (МП).

20 листопада Митрополит Онуфрій взяв учать в урочистому Богослужінні в храмі Христа Спасителя міста Москви. Йому також випала честь після Літургії зачитати вітальний адрес членів Синоду РПЦ Патріарху Кирилу.

«Вашими вустами говорить Російська Православна Церква, до Вашого голосу дослухається світ, до Вас звернені погляди мільйонів наших сучасників. Воістину Ви є духовним лідером, хто користується особливою довірою і високим авторитетом у народу», - сказав Предстоятель УПЦ (МП), звертаючись до Патріарха РПЦ.

На завершення привітання митрополит Онуфрій оголосив рішення Синоду про нагородження Патріарха найвищою церковною нагородою.

«Ваша Святосте, в день Вашого сімдесятиріччя Священний Синод просить Вас покласти на себе знаки вищої нагороди Російської Православної Церкви - ордена святого апостола Андрія Первозваного», - цитує слова єрарха з України офіційний сайт РПЦ.