• Головна
  • Новини
  • У Києво-Печерській Лаврі Патріарх Кирил проводить Синод РПЦ...

У Києво-Печерській Лаврі Патріарх Кирил проводить Синод РПЦ

27.07.2013, 15:00
У Києво-Печерській Лаврі Патріарх Кирил проводить Синод РПЦ - фото 1
27 липня в Успенській Києво-Печерській Лаврі під головуванням Патріарха Московського і всієї Русі Кирила розпочалося чергове засідання Синоду Російської Православної Церкви.

Синод_РПЦ.JPG27 липня в Успенській Києво-Печерській Лаврі під головуванням Патріарха Московського і всієї Русі Кирила розпочалося чергове засідання Синоду Російської Православної Церкви.

Постійними членами Священного Синоду є: митрополит Київський і всієї України Володимир; митрополит Санкт-Петербурзький і Ладозький Володимир; митрополит Мінський і Слуцький Філарет, Патріарший екзарх всієї Білорусі; митрополит Крутицький і Коломенський Ювеналій; митрополит Кишинівський і всієї Молдови Володимир; митрополит Астанайський і Казахстанський Олександр, голова Митрополичого округу в Республіці Казахстан; митрополит Ташкентський і Узбекистанський Вікентій, голова Середньоазіатського митрополичого округу; митрополит Саранський і Мордовський Варсонофій, керуючий справами Московської Патріархії; митрополит Волоколамський Іларіон, голова Відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського Патріархату.

Для участі в літній сесії (березень-серпень) 2013 року також запрошені митрополит Ростовський і Новочеркаський Меркурій, архієпископ Берлінсько-Германський і Великобританський Марк, архиєпископ Вітебський і Оршанський Димитрій, архиєпископ Рівненський і Острозький Варфоломій, єпископ Улан-Уденський і Бурятський Саватій. Про це інформує офіційний сайт УПЦ (МП).

ЖУРНАЛИ СИНОДУ РПЦ