• Головна
  • Новини
  • Друге засідання Комісії Міжсоборної присутності РПЦ було присвячене питанням організації життя монастирів і чернецтва...

Друге засідання Комісії Міжсоборної присутності РПЦ було присвячене питанням організації життя монастирів і чернецтва

22.04.2010, 11:38
Друге засідання Комісії Міжсоборної присутності РПЦ було присвячене питанням організації життя монастирів і чернецтва - фото 1
Засідання проходило у резиденції намісника Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври архиєпископа Павла.

dsc06545_0.jpgКИЇВ – У резиденції намісника Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври архиєпископа Павла 21 квітня відбулося друге засідання Комісії Міжсоборної присутності Російської Православної Церкви з питань організації життя монастирів і чернецтва.

Як повідомляє «Православіє в Україні» , засідання Комісії передувало спільне богослужіння. Літургію у Хрестовоздвиженському храмі очолив намісник обителі архиєпископ Павло. Йому співслужили архиєреї та духовенство – учасники другого засідання Комісії Міжсоборної присутності з питань організації життя монастирів і чернецтва.

Засідання Комісії в Києво-Печерській Лаврі проводилося згідно з Регламентом і планом роботи, затверджених на першому засіданні, що відбулося на Троїцькому Подвір'я Свято-Троїцької Сергієвої Лаври в Москві. Комісія приступила до розгляду положень про монастирі і чернецтво після вступного слова архиєпископа Сергієво-Посадського Феогноста.