• Головна
  • Новини
  • Український католицький університет розробляє «Стратегією – 2025»...

Український католицький університет розробляє «Стратегією – 2025»

05.09.2018, 14:20
Український католицький університет розробляє «Стратегією – 2025» - фото 1
УКУ розпочав активну роботу з розробки нової стратегії університету «Стратегія УКУ – 2025». З цією метою 14 вересня, в рамках «Днів УКУ», відбудеться стратегічна сесія, де запрезентують поточний звіт по «Стратегії УКУ – 2020» і проект нової візії університету.

УКУ розпочав активну роботу з розробки нової стратегії університету «Стратегія УКУ – 2025». З цією метою 14 вересня, в рамках «Днів УКУ», відбудеться стратегічна сесія, де запрезентують поточний звіт по «Стратегії УКУ – 2020» і проект нової візії університету.

УКУ.jpg

Також відбудеться спільний стратегічний аналіз та генерування нових стратегічних цілей у робочих групах, сформованих з представників різних напрямів роботи УКУ. Процес стратегічного планування УКУ буде тривати до березня 2019 року.

Основна мета стратегічного процесу – залучити широку спільноту університету до обговорення і вимріювання майбутнього УКУ. Відтак  14 вересня в УКУ відбудеться перший відкритий захід-обговорення стратегічних цілей нової стратегії. До участі у стратегічній сесії запрошують студентів, викладачів, працівників, сенаторів та жертводавців.

«Наш університет є плодом праці різних поколінь, різних професійних спільнот, церковного і світського середовищ, студентів, викладачів, працівників, жертводавців. УКУ буде тільки кращим, якщо уважно розпізнаватиме «знаки часу» і прислухатиметься до чого готова спільнота, яка творить і вболіває за наш університет. А оскільки наша перша стратегічна сесія відбувається в період «Днів УКУ» у Львові, до неї зможе долучитися ще більше жертводавців і сенаторів УКУ. Вони матимуть прекрасну нагоду познайомитися з нашими студентами і викладачами», – наголошує перший проректор УКУ Тарас Добко.

Одним із важливих елементів стратегічної сесії буде напрацювання пропозицій у робочих групах. Важливо, що ці групи будуть мішані. Тобто за одним столом зможуть зустрітися жертводавець, студент, викладач, сенатор, фінансист…

«Спілкування, обговорення в групах відбуватиметься між людьми з дуже різними перспективами, життєвим досвідом і досвідом перебування чи співпраці з УКУ. Припускаю, що домовитися їм буде нелегко! Але можливо! Для руху вперед університету потрібні свіжі ідеї, інсайти, відкриття. Сподіваюся, що ця «солянка» віку, досвідів, перспектив, очікувань і зобов’язань не тільки збагатить самих учасників, але й дозволить згенерувати пропозиції, що заслуговуватимуть на статус «стратегічних цілей УКУ», – каже Тарас Добко.

При формуванні нової стратегії враховуватимуть максимальну кількість важливих чинників, які сприяють, або ж перешкоджають розвитку університету. Ці аспекти обговорювалися на засіданнях робочої групи УКУ «Horizon Task Force», щоб проаналізувати і оцінити комплексне середовище, в якому доведеться жити УКУ.

Теги: #УКУ