• Головна
  • Новини
  • Президент УКУ Борис (Ґудзяк) отримав нагороду «Люди Нового времени 2015»...

Президент УКУ Борис (Ґудзяк) отримав нагороду «Люди Нового времени 2015»

11.12.2015, 12:27
Президент УКУ Борис (Ґудзяк) отримав нагороду «Люди Нового времени 2015» - фото 1
За створення українського вишу з європейськими стандартами.

нагорода.jpgУ рамках спецпроекту «Люди року» редакція журналу «Новое время» вручила Президенту УКУ Борису (Ґудзяку) нагороду «Люди Нового времени 2015» за створення українського вишу з європейськими стандартами.

За словами головного редактора видання Віталія Сича, номінанти спецпроекту «Люди року» – це особистості зі знаком плюс. «Для того, щоб більш чітко визначити, хто ці люди, ми називаємо їх тими, хто встановлює нові стандарти в різних сферах життя України. Так сталося, що така концепція співзвучна з назвою нашого видання, тому ми назвали їх Людьми Нового часу. Для багатьох з них 2015-й рік був непростим роком. Цим проектом ми хочемо показати, що помітили зусилля і вчинки цих людей і оцінили їх. І тепер хочемо, щоб їх оцінили й інші», – зазначив він.

Серед 25 номінантів проекту люди з різних сфер діяльності – бізнесмени, громадські діячі, митці, політики, журналісти, правники.

владика_Борис.jpg

Спецпроект «Люди року» – це щорічний проект, покликаний називати людей, які змінюють країну на краще.  Про це повідомляє прес-служба УКУ.