• Головна
  • Теми
  • В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10»...

В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10»

25.10.2011, 09:19
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 1
Протягом п'яти днів ректори, академічні декани, викладачі духовних навчальних закладів України, Росії, Молдови, Білорусі та інших країн СНД представлять роботу в своїх школах, обговорять особливості законодавства у сфері освіти, поділяться досвідом вирішення проблем в умовах обмеженої релігійної свободи, обговорять стратегію розвитку богословської освіти на найближчі п'ять років.

учасники ЕАААВ рамках конференції також відбудеться переобрання керівництва ЄААА, презентація навчально-консультаційних центрів, дослідницьких програм, звіт з проектів та подальшого розвитку Ресурсно-дослідного центру ЄААА.

Традиційно такі конференції проводяться раз на два роки в одній з країн, де діють біблійні інститути, члени ЄААА. Як зазначають організатори, метою ювілейної конференції «Біблійна освіта – 10» є координація зусиль богословських навчальних закладів, що працюють в Євразії, в більш ефективному використанні обмежених ресурсів з метою якісної підготовки служителів для церков.

Всього в конференції бере участь близько 120 представників із понад 30 біблійних навчальних закладів з 11 країн.

Також під час конференції відбудуться лекції і семінари щорічного Інституту підвищення кваліфікації Overseas Council International (OCI).

Довідка РІСУ

Євро-Азіатська Акредитаційна Асоціація входить в сім'ю регіональних агенцій, які охоплюють євангельські навчальні заклади по всьому світу. Всі вони входять до ICETE (Міжнародна Рада з євангельським богословського освіти).

ЄААА – наймолодша з асоціацій, що займаються акредитацією християнських навчальних закладів. Робота над її створенням почалася в 1993 році, в 1997 році Асоціація отримала офіційний статус.

Головне призначення Асоціації – допомогти навчальним закладам країн Євразії досягти міжнародних стандартів і підтвердити їх академічний та духовний рівень відповідною акредитацією.

Одним із завдань Асоціації є об'єднання фахівців у сфері богословської освіти і допомогу молодим школам Євразії програмами, книгами та іншої професійною підтримкою.

Зараз до складу ЄААА входять 50 євангельських навчальних закладів, серед яких як повні члени (тільки євангельські навчальні заклади), так і асоційовані (будь-які християнські організації, зацікавлені в розвитку богословської освіти в країнах Євразії).

В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54728
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54729
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54730
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54731
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54732
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54733
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54734
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54735
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54736
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54737
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54738
В Ірпіні розпочалася ювілейна конференція «Богословська освіта – 10» - фото 54739