• Головна
  • Новини
  • УКУ відкриває сертифікатну програму, що розкаже, як поєднати богословські знання з життєвим досвідом...

УКУ відкриває сертифікатну програму, що розкаже, як поєднати богословські знання з життєвим досвідом

05.11.2010, 09:47
УКУ відкриває сертифікатну програму, що розкаже, як поєднати богословські знання з життєвим досвідом - фото 1
Навчальна програма «Богослов’я для життя» розпочнеться 15 листопада і триватиме до кінця року. На вечірніх заняттях тричі на тиждень учасники програми вивчатимуть курси введення в богослужіння Церкви, богослов’я християнських свят та введення в християнство.

Taras-Tymo.jpgНавчальна програма «Богослов’я для життя» розпочнеться 15 листопада і триватиме до кінця року. На вечірніх заняттях тричі на тиждень учасники програми вивчатимуть курси введення в богослужіння Церкви, богослов’я християнських свят та введення в християнство. Про це РІСУ повідомили у Відділі інформації і зовнішніх зв’язків УКУ.

За словами Тараса Тимо, керівника відділу сертифікатних програм УКУ, «Богослов’я для життя» корисне для тих, хто хоче поглибити свою віру, ознайомитися із значенням та порядком літургійних богослужінь і шукає вирішення життєвих питань в контексті віри».

Курс “Введення в богослужіння Церкви” розкаже про історію виникнення і розвиток богослужінь, поглибить сприйняття і знання Літургії, познайомить з літургійною традицією Церкви. Курс “Введення в християнство” розкаже про найбільш поширенні міфи про християнство, допоможе зрозуміти суть християнського вчення, і знайти своє місце в житті церковному і суспільному.

Курс “Богослов’я християнських свят” задуманий як духовне приготування до празника Різдва Христового. Він розповість про значення та історію всіх християнських свят, а головна частина курсу буде присвячена введенню у пережиття та осмислення різдвяних свят.