• Головна
  • Новини
  • УГКЦ 23 серпня розпочинає масштабний інтерактивний проект «Відкрита Церква»...

УГКЦ 23 серпня розпочинає масштабний інтерактивний проект «Відкрита Церква»

22.08.2016, 11:07
УГКЦ 23 серпня розпочинає масштабний інтерактивний проект «Відкрита Церква» - фото 1
23 серпня 2016 року, о 15.00, розпочинається масштабний інтерактивний проект – «ВІДКРИТА ЦЕРКВА»! Це мультимедійна програма, яка транслюватиметься в прямому ефірі у мережі Facebook. Головний її спікер – Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

23 серпня 2016 року, о 15.00, розпочинається масштабний інтерактивний проект – «ВІДКРИТА ЦЕРКВА»! Це мультимедійна програма, яка транслюватиметься в прямому ефірі у мережі Facebook. Головний її спікер – Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.  Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

open_church.jpg

Тема першої програми, яка відбудеться в прямому ефірі на каналі Zhyve.tv у Facebook, – «Патріотизм». Чим відрізняється патріотизм від націоналізму? Хто такий патріот? Як ми можемо допомогти своїй країні? Ці та інші запитання, як і відповіді на них, ви почуєте 23 серпня із 15.00!

Питання до Предстоятеля УГКЦ про патріотизм можна залишати в коментарях у Facebook. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції [email protected].

Запис цієї програми 24 серпня, у День Незалежності України, о 13.05 можна буде переглянути на «5 каналі», а також на каналі проекту у мережі YouTube

«Відкрита Церква» – це новий інтерактивний проект «Живого телебачення». В рамках проекту щоразу порушуватиметься нова й важлива для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукатимуться відповіді на виклики часу. Ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст. «Родзинка» програми – це інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити питання Предстоятелю УГКЦ і отримати відповідь – одразу.