УЄТС запускає медіа-школу на основі біблійних цінностей

20.12.2013, 13:29
УЄТС запускає медіа-школу на основі біблійних цінностей - фото 1
У 2014 році Українська євангелічно-теологічна семінарія за підтримки компанії RecОnTV запускає Медіа-школу для телевізійних журналістів і операторів. Вона організована для навчання фахівців у сфері медіа, які зможуть створювати продукт для християнської спільноти.

recontvУ 2014 році Українська євангелічно-теологічна семінарія за підтримки компанії RecОnTV запускає Медіа-школу для телевізійних журналістів і операторів. Вона організована для навчання фахівців у сфері медіа, які зможуть створювати продукт для християнської спільноти.

«Біблія є прикладом одного з найдавніших засобів повідомлення, завдяки якому і сьогодні відбувається систематичне поширення інформації з метою утвердження духовних цінностей суспільства», — заявив співзасновник і керівник проекту д-р Анатолій Глуховський.

Для студентів нової школи розроблений блок теоретичних лекцій та практичних занять з провідними фахівцями в мистецтві журналістики. Школа медіа майстерності-2014 включає підготовку за напрямами: пост-продакшн, дизайн і комп'ютерна графіка, досягнення потрібного ефекту звуку, фотомайстерня, особливості світла, сценічна мова, які забезпечать професійний підхід до створення медіа продукту.

«Не витрачайте час на перелопачування Інтернету. Блукання його лабіринтами не зробить вас хорошим оператором або режисером. Тільки професійний теоретичний курс, індивідуальне спілкування з досвідченими фахівцями, успішними практиками, виконання під їх керівництвом знімальних завдань допоможуть вам в освоєнні фото і кіномистецтва», - підкреслив викладач школи, кінознавець, режисер-оператор, член Національної спілки кінематографістів Федір Лебедєв.

Для всіх бажаючих буде доступна програма на рік «Режисер медіа програм», в якій передбачено навчання у сфері фото-відео композиції, звукорежисури, режисури, теорії та практики сучасних форм монтажу.

Практика буде проходити при виконанні обов'язкових практичних завдань: написанні сценаріїв, складанні концепцій, участю в записі телепрограм «Два портфеля» та «Інша перспектива», постановці режисерських етюдів, продюсуванні проекту.

Перший тиждень навчання - інтенсивний курс лекцій, а другий тиждень - творча практика. У програмі навчання передбачено відвідування і короткочасне стажування на базі Film.UAGroup, GOD TV, MegaMost.TV і т.д.