• Головна
  • Новини
  • У Києві нагородять ЗМІ за популяризацію християнських цінностей...

У Києві нагородять ЗМІ за популяризацію християнських цінностей

15.11.2013, 12:42
У Києві нагородять ЗМІ за популяризацію християнських цінностей - фото 1
Нагороду – тематичну статуетку – вручать за висвітлення християнських цінностей в мас-медіа.

Awards_afisha.jpg17 листопада в Українському домі в рамках міжнародного форуму «Новомедіа» відбудеться урочиста церемонія нагородження кращих редакцій і журналістів – Novomedia Awards.

Нагороду – тематичну статуетку – вручать за висвітлення християнських цінностей в мас-медіа, – повідомляє сайт «Новомедиа».

«Ще у вересні цього року редакції телеканалів, газет, журналів, інтернет -порталів і радіо отримали запрошення від Асоціації «Новомедіа»до участі в церемонії Novomedia Awards . Мета – відзначити журналістів і світські ЗМІ, які компетентно висвітлюють теми віри, релігійного життя, християнських, моральних і сімейних цінностей.

Номінації, за які редакції та окремі журналісти будуть відзначені, – це «Відповідальна журналістика» і «Систематичне висвітлення вічних цінностей», – йдеться в повідомленні.

Урочиста подія буде супроводжуватися шоу -програмою за участю співачки Шаніс фіналістки «Голос країни» , дуету «Двічі Народжені», чемпіонів світу з ірландського степу – Балету «Нарнія», Івана Завадського та Антона Каргатова фіналіста шоу «Україна має талант» та «Хвилина слави», а також дуету Романа Ващука і Анастасії Яценко.

Церемонія Novomedia Awards відбудеться в недільний вечір о 16:00 у концертному залі Українського дому.