Християнський часопис CREDO шукає жертводавців

26.04.2013, 14:25
Християнський часопис CREDO шукає жертводавців - фото 1
Редакція просить інтернет-користувачів підтримати проект, наприклад, сумою 10-20 гривень: «Нам допоможе навіть невелика сума, яка зовсім не обтяжить ваш бюджет».

CREDOДруг РІСУ - католицький суспільно-релігійний часопис CREDO збирає гроші на оновлення сайту. Редакція просить інтернет-користувачів підтримати проект, наприклад, сумою 10-20 гривень: «Нам допоможе навіть невелика сума, яка зовсім не обтяжить ваш бюджет».

«Останнім часом сайт мав серйозні технічні проблеми. Ми опинилися перед нагальною потребою програмного оновлення та зміни дизайну. За останні кілька років сайт CREDO розвинувся, і в тому вигляді, що є зараз, він став незручний для користування. З нинішніми технічними можливостями ресурс далі працювати не може. Нам потрібно зібрати 11 543 гривні – такий рахунок нам виставила фірма за технічне оновлення сайту», — каже редактор CREDO о. Микола Мишовський.

Редакцію CREDO утримує єпископ Кам’янець-Подільської дієцезії РКЦ Леон Дубравський. Проте цих коштів, які виділяє дієцезія, замало, щоби підтримувати сам сайт на належному рівні, а тим більше щоб його розвивати. Над сайтом працює невелика редакція, що складається, з трьох осіб. Але багато роботи роблять волонтери, які перекладають тексти з іноземних мов, пишуть новини про події, що відбуваються у них на парафіях, допомагають у програмуванні.

Близько 50 тис. інтернет-користувачів, переважно молодь, щомісяця відвідують сайт CREDO і знаходять тут щось для себе: отримують інформацію про Католицьку Церкву, знайомляться з позицією Церкви стосовно різних питань, тенденцій і явищ, дізнаються новини про життя Церкви та про інші аспекти життя суспільства; а також – знаходять однодумців, просять про молитовну підтримку й моляться за інших.

«CREDO – це некомерційний проект. І нам потрібні ваші пожертви. Якщо ви вірите у потребу існування та розвитку CREDO – підтримайте сайт фінансово, — звертається редакція до інтернет-користувачів. — Нам допоможе навіть невелика сума, яка зовсім не обтяжить ваш бюджет».

За перші дні уже зібрано понад 2 154 гривень, які пожертвували 20 читачів.

Більше інформації та номери рахунків – тут.

Довідка

Сайт католицького суспільно-релігійного часопису CREDO діє з 2009 року. З самого початку роботи сайт висвітлює питання віри в сучасному світі, й розрахований на читачів, які хочуть жити свідомою вірою. Часопис не має на меті бути лише засобом інформації, а створити спільноту людей із спільними поглядами на життя та віру.

Гасло CREDO: Думати – не боляче, вірити – не страшно.

Також CREDO випускає друкований часопис і християнські футболки.