Порталу «Православіє в Україні» — 15 років

11.03.2013, 13:59
Порталу «Православіє в Україні» — 15 років - фото 1
10 березня з нагоди 15 річчя порталу голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ протоєрей Георгій Коваленко відправив Літургію в домовому храмі Православного родинного центру «Дар» у Києві.

Георгій_Коваленко.JPG15 років тому з благословення Митрополита Володимира, за підтримки тодішнього Керуючого справами УПЦ (МП) архиєпископа Іонафана (нині Тульчинський і Брацлавський) відкрився перший веб-портал Української Православної Церкви «Православіє в Україні». Головним, випусковим та єдиним редактором сайту на той час був протоєрей Георгій Коваленко.

2005 року було прийнято рішення розділити офіційну й неофіційну інформацію на два сайти. На домені orthodox.org.ua залишився офіційний сайт Української Православної Церкви, а сайт «Православіє в Україні» переїхав на домен orthodoxy.org.ua.

10 березня з нагоди 15 річчя порталу голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ (МП) протоєрей Георгій Коваленко відправив Літургію в домовому храмі Православного родинного центру «Дар» у Києві.