• Головна
  • Новини
  • У Біблійному інституті презентували навчальний посібник РІСУ...

У Біблійному інституті презентували навчальний посібник РІСУ

26.11.2012, 15:40
У Біблійному інституті презентували навчальний посібник РІСУ - фото 1

У Києві під час навчального семінару з основ PR та журналістики, який організували представники Церкви християн віри євангельської, презентували навчальний посібник «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння», виданий РІСУ. Захід відбувся 24 листопада на базі Київського Біблійного інституту.

exklusiv.gifУ Києві під час навчального семінару з основ PR та журналістики, який організували представники Церкви християн віри євангельської, презентували навчальний посібник «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння», виданий РІСУ. Захід відбувся 24 листопада на базі Київського Біблійного інституту.

Церква і медіа: сім кроків до порозумінняСеред учасників семінару - працівники прес-служб обласних об'єднань з усієї України.

«Наша мета – удосконалювати діяльність обласних прес-служб, обмінюватися досвідом і вчитися у тих, хто вже має практичний досвід співпраці із секулярними ЗМІ», — каже Лілія Лужанська, керівник прес-служби ЦХВЄУ.

Організатори начального семінару провели курс із трьох тематичних лекцій із новинної журналістики, кризового PR та нових медіа. Лектори семінару також презентували учасникам книгу «Церква і медіа: сім кроків до порозуміння», видану Релігійно-інформаційною службою України. Цей практичний посібник із рекомендаціями та порадами, як зазначалося, значно полегшить працівникам церковних прес-служб налагодити ефективний діалог з із світськими засобами масової інформації.