Папа Римський проповідуватиме через Twitter

24.02.2012, 11:37
Папа Римський проповідуватиме через Twitter - фото 1
Папська рада з питань соціальних зв'язків Римо-Католицької Церкви оголосила про те, що незабаром цитати з проповідей та звернень Папи Римського Бенедикта XVI будуть доступні користувачам інтернет через сервіс мікроблогів Twitter.

Ben.jpgПапа Римський має намір найближчим часом відкрити власний Twitter-канал. Ватикан вирішив за допомогою Twitter познайомити молодь з посланням Бенедикта XVI.

Папська рада з питань соціальних зв'язків Римо-Католицької Церкви оголосила про те, що незабаром цитати з проповідей та звернень Папи Римського Бенедикта XVI будуть доступні користувачам інтернет через сервіс мікроблогів Twitter, інформує РБК.

За словами секретаря ради, монсеньйора Пола Тігьє, у Ватикані вже ведеться робота із перетворення основних ідей багатогодинних проповідей в обсяг 140 символів, доступних для публікації. Окрім того, він підкреслив, що повідомлення понтифіка будуть супроводжувати кожен день Великого посту.

У Ватикані обіцяють, що і надалі будуть використовувати досягнення інформаційних технологій для спілкування з паствою. При цьому в повідомленні підкреслюється, що основною цільовою групою для подібного спілкування вважаються люди до 30 років, які є найбільш активними користувачами мережевих ресурсів.