• Головна
  • Новини
  • Національний музей народної архітектури та побуту у Пирогово запрошує на святкування Різдва...

Національний музей народної архітектури та побуту у Пирогово запрошує на святкування Різдва

31.12.2019, 13:50
Національний музей народної архітектури та побуту у Пирогово запрошує на святкування Різдва - фото 1
7 січня 2020 року Національний музей народної архітектури та побуту України зпрошує відвідувачів на традиційне святкування Різдва.

7 січня 2020 року Національний музей народної архітектури та побуту України зпрошує відвідувачів на традиційне святкування Різдва.

Пирогово.gif

З 13:00 години по наддніпрянських вулицях музею ходитимуть колядники (із різдвяними зірками, колядками та вертепними дійствами). Відвідувачі зможуть приєднатися до колядницьких гуртів, побачити традиційний атрибут українського Різдва – дідуха та дізнатися про його особливості.

Концертна програма розпочнеться на сцені Співочого поля музею з 14:00.

Розважальна частина триватиме з 13:00 до 16:00
На гостей музею на Співочому полі чекають різноманітні народні забави: змагання на колоді, катання на конях, перетягування канату, «збивання Зими», міряння силою, якщо буде сніг – катання на санях, сніжна фортеця зі сніжками та інші конкурси. Гостей музею чекатимуть різноманітні гарячі страви української та європейської кухні. 

Долучайтесь до конкурсу “Різдвяна зірка вашої родини”: виготовіть свою сімейну зірку, завітайте з нею до музею та отримайте різдвяний подарунок. Підведення підсумків конкурсу відбудеться на сцені о 15:00

Для участі зареєструйтесь за телефоном 098 913 80 07.