Патріарх УГКЦ привітав римо-католиків з Великоднем

22.04.2019, 09:19
Патріарх УГКЦ привітав римо-католиків з Великоднем - фото 1
У суботу, 20 квітня, Глава УГКЦ Святослав взяв участь у пасхальному богослужінні в римо-католицькому соборі Святого Олександра у Києві. У своєму слові до присутніх він від імені всієї Української Греко-Католицької Церкви привітав римо-католиків зі святом Воскресіння.

У суботу, 20 квітня, Глава УГКЦ Святослав взяв участь у пасхальному богослужінні в римо-католицькому соборі Святого Олександра у Києві. У своєму слові до присутніх він від імені всієї Української Греко-Католицької Церкви привітав римо-католиків зі святом Воскресіння. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

«Хто вірує у воскреслого Христа — не вмирає. Каже Ісус: “Хто вірує в Мене, той не вмре повіки”. Ви сьогодні стали членами воскреслого Христового Тіла, яким є Христова Церква. Те Тіло Спасителя ми сьогодні прийняли у Святому Причасті. Тому ми маємо надію! Жодне зло цього світу, навіть смерть, над нами більше не має сили і влади. Бо Христос воскрес, і це повіки!», - сказав Патріарх УГКЦ

Наприкінці Блаженніший Святослав побажав усім Божого благословення, благодаті Святого Духа та радості, яка перемагає все.