• Головна
  • Новини
  • Цієї неділі на День подяки до Києва приїдуть світові зірки...

Цієї неділі на День подяки до Києва приїдуть світові зірки

22.09.2018, 10:05
Цієї неділі на День подяки до Києва приїдуть світові зірки - фото 1

23 вересня з 10.00 до 22.00 в Києві, на Хрещатику, відбудеться чергове святкування Дня подяки, який отримав цього року назву PODYAKA FEST. Віряни різних конфесій зберуться разом в серці столиці, щоб подякувати Богу за врожай та плідну працю, за злагоду і все добре, що відбулося протягом року з країною.

День подяки 201823 вересня з 10.00 до 22.00 в Києві, на Хрещатику, відбудеться чергове святкування Дня подяки, який отримав цього року назву PODYAKA FEST. Віряни різних конфесій зберуться разом в серці столиці, щоб подякувати Богу за врожай та плідну працю, за злагоду і все добре, що відбулося протягом року з країною. Протестантська спільнота планує зробити цю подію не менш грандіозною, ніж в минулому році, коли був заповнений весь Хрещатик.

Відкриє День подяки спільна молитва за Україну та богослужіння у супроводі духовної музики, хору та об’єднаного оркестру. Також на відвідувачів PODYAKA FEST чекають відомі гості: Менні Пак’яо – восьмикратний чемпіон світу з боксу з Філіппін, що займається місіонерською діяльністю, Стівен Болдвін – американський актор, місіонер, політик та громадський діяч, Мартін Сміт – англійський співак, продюсер та гітарист, що грає християнський рок, та Нік Холл – американський євангельський проповідник, засновник молитовного та євангелізаційного руху Pulse. Почути спікерів цьогорічного Дня подяки можна буде на прес-конференції в Київській міській адміністрації о 16.30.

Вдень, з 13.00 до 18.00, на гостей чекають конкурси, розіграші, фудкорт, шоу від американських скейтбордистів SHAUNHOVER, концерти та спортивні змагання. З 18.00 до 22.00 відбудеться гала-концерт за участі Мартіна Сміта та інших відомих українських та закордонних виконавців.

На фестивалі буде організована дитяча зона з розважальними програмами для дітей. Також, як і в минулому році, організатори піклуються про людей з інвалідністю, для яких будуть зарезервовані місця в окремому секторі біля сцени, звідки буде зручно спостерігати за вечірнім концертом.

З кожним роком День подяки в Україні стає все більш очікуваним та масштабним святом, що консолідує українську християнську громаду. Організатори запрошують долучатися до святкування не лише християн, але й усіх охочих. Вхід на всі заходи фестивалю є вільним.

Нагадаємо, що на торічному Дні подяки виступав легендарний мотиваційний оратор і меценат Нік Вуйчич. За інформацією організаторів того рік захід зібрав понад 300 тисяч осіб.