• Головна
  • Новини
  • Патріарх УГКЦ у Тернополі проголосить новий церковний празник...

Патріарх УГКЦ у Тернополі проголосить новий церковний празник

08.06.2018, 09:51
Патріарх УГКЦ у Тернополі проголосить новий церковний празник - фото 1

Глава УГКЦ Святослав (Шевчук) 1 липня відвідає з пастирським візитом м. Тернопіль. Там першоєрарх очолить Архиєрейську Святу Літургію у храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що за адресою бульвар Данила Галицького, 1Б, та проголосить празник Матері Божої Неустанної Помочі, який відтепер святкуватимуть щороку в першу неділю липня.

Глава УГКЦ Святослав (Шевчук) 1 липня відвідає з пастирським візитом м. Тернопіль. Там першоєрарх очолить Архиєрейську Святу Літургію (початок об 11:00) у храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що за адресою бульвар Данила Галицького, 1Б та проголосить празник Матері Божої Неустанної Помочі, який відтепер святкуватимуть щороку в першу неділю липня.

У офіційному проголошенні свята та урочистостях з цієї нагоди візьмуть участь митрополити та єпископи УГКЦ, представники братств Матері Божої Неустанної Помочі України та численні вірні.

Слід зазначити, що свято Матері Божої Неустанної Помочі встановив Синод Єпископів УГКЦ на чолі з Блаженнішим Святославом у Львові 3–12 вересня 2017 року Божого, зваживши на поширення серед наших вірних культу Матері Божої Неустанної Помочі.

Також в цей день відбудеться з’їзд Архибратства МБНП, повідомляє сайт Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.