• Головна
  • Новини
  • У Києві та Львові стартували традиційні фестивалі писанок...

У Києві та Львові стартували традиційні фестивалі писанок

05.04.2018, 15:06
У Києві та Львові стартували традиційні фестивалі писанок - фото 1
Традиційний Фестиваль писанок пройде у Києві з 5 по 22 квітня, і цього року окрім писанок тут будуть ще й розмальовані кролики.

На Софійські площі у Києві 5 квітня відкрили вже традиційний великий Фестиваль писанок. Цього року асортимент фестивалю трохи розширили - окрім традиційних писанок у формі яєць тут встановили ще й понад 300 фігурок зайців, яких автори, професіонали та аматори, розмальовували та оздоблювали, ні в чому не обмежуючи фантазію.

фестиваль.jpg

А навпроти, на Михайлівській площі, буде вже традиційна дитяча зона. Водночас, як йдеться в сюжеті ТСН, алкоголь на фестивалі писанок на Софійській можна буде придбати лише в кількох кіосках - і тільки вино.

 Тим часом у Львові вже відкрили величезний ярмарок, де навіть створили куточок зі справжніми кроликами. Великодня алея з сотні стилізованих дерев'яних будиночків тягнеться від самого Оперного театру.

Придбати тут можна як сувеніри - витвори народних майстрів та місцеві делікатеси, так і купити щось поїсти прямо на місці з традиційної галицької кухні або великодніх страв. Починають сюди вже з’їжджатися і туристи.  Про це інформує УНІАН.