• Головна
  • Новини
  • Волонтери з Яворівщини доставили в зону АТО 13 т подарунків від святого Миколая...

Волонтери з Яворівщини доставили в зону АТО 13 т подарунків від святого Миколая

16.12.2016, 10:18
Волонтери з Яворівщини доставили в зону АТО 13 т подарунків від святого Миколая - фото 1
Понад 13 т подарунків від святого Миколая доставили в зону АТО восьмеро волонтерів Народної самооборони Львівщини й зараз вручають їх воякам.

Понад 13 т подарунків від святого Миколая доставили в зону АТО восьмеро волонтерів Народної самооборони Львівщини й зараз вручають їх воякам.

Про це повідомив зі Сходу 16 грудня власкорові IA ZIK активіст волонтерського руху на Львівщині, яворівчанин Петро Шот.

волонтери_1.jpg

З його слів, у зоні АТО волонтери відвідують не лише військових, а й цивільних мешканців. У населених пунктах, на брамах домівок можна побачити написи: «Донбас – це Україна!», «Геть радянську гидоту і московську наволоч!».

«Смаколики, які були передані небайдужими людьми з Львівщини, доставлені на передову по багатьох позиціях», – інформує IA ZIK активіст волонтерського руху на Львівщині, яворівчанин Петро Шот.

Нагадаємо, що 12 грудня, пізно ввечері у зону АТО з подарунками для захисників Вітчизни від святого Миколая вирушили восьмеро волонтерів Народної самооборони Львівщини. Яворівщину представляють ентузіасти волонтерського руху Петро Шот, Андрій Ваник, Мирон Сорочинський, Ігор Павлисько, які супроводжують доброчинний вантаж, зібраний за допомогою міст Новояворівська та Яворова, селищ Шкла та Івано- Франкового, сіл: Коти, Когути, Наконечне Перше, Наконечне Друге, Чернилява, Кам’янобрід, Добристани, Воля Добристанська, а також – із Брюхович, що під Львовом.

У коментарі власкорові IA ZIK за декілька хвилин перед поїздкою в зону АТО активіст волонтерського руху на Яворівщині, яворівчанин Петро Шот наголосив, що волонтери везуть воїнам на фронт понад 4 т продукції, а це – вареники, домашня випічка, закрутки, засоби гігієни, овочі, фрукти, теплий одяг та чимало іншого, що пожертвували жителі Яворівського району Львівської області для хлопців на передовій у зоні АТО.

Волонтери_2.jpg

Нагадаємо, що яворівські активісти зібрали чимало святомиколаївських подарунків для захисників Вітчизни, а також влаштували минулої суботи флешмоб з ліплення вареників, який відбувся в селі Наконечному Першому, куди з’їхалися люди різного віку з Яворівщини. Готували яворівчани вареники в шкільній їдальні. Наліпили їх – 375 кг.

А в неділю у «волотерські двері» постукав святий Миколай із Бостона, приславши подарунки із США. Також учнівські парламенти, вчителі, батьки Яворівської гімназії імені Осипа Маковея та школи №2 м. Яворова долучилися до збору святомиколаївських подарунків для вояків. Діти виготовили гарні листівки зі щирими побажаннями нашим захисникам.