• Головна
  • Новини
  • На Святвечір у Львові усі охочі зможуть почастуватися кутею просто неба...

На Святвечір у Львові усі охочі зможуть почастуватися кутею просто неба

05.01.2016, 10:51
У середу, 6 січня, на Львівському ярмарку на площі Ринок проведуть різдвяну Вечерю просто неба.

У середу, 6 січня, на Львівському ярмарку на площі Ринок проведуть різдвяну Вечерю просто неба. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 «Передріздвяна вечеря із 12 стравами, дідухом, сіном, вертепом та колядками – така інтерактивна вистава відбудеться в рамках Різдвяного ярмарку на площі Ринок. 6 січня о 17:30 год. львів’яни та гості міста зможуть дізнатись більше про давні українські традиції та особливості святкування Різдва», - йдеться у повідомленні мерії.

Під час вечері розповідатимуть про значення кожної страви на передріздвяному столі, відвідувачі ярмарку зможуть почастуватись кутею та узваром і відвідати майстер-класи з виготовлення різдвяних оберегів із сіна та соломи. Під час вечері також можна буде поспівати колядки разом із етно-гуртом «Кораллі».

Як зазначають у прес-службі ЛМР, організатор події компанія «Львівські ярмарки» планує зробити таку інтерактивну вечерю просто неба щорічною.

Нагадаємо також, що того ж дня, 6 січня, для безхатченків організують щорічну святкову вечерю. У цей вечір присутні зможуть скуштувати вареників з картоплею, квашену капусту і помідори та оселедець. Гостей почастують печивом, цукерками, вафлями та узваром із сухофруктів. Вечеря відбудеться у приміщенні Львівський Центр обліку і нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а) о 20:00.