• Головна
  • Новини
  • О. Турчинов та А. Яценюк у світлий День Воскресіння Христового побажали українцям миру і спокою...

О. Турчинов та А. Яценюк у світлий День Воскресіння Христового побажали українцям миру і спокою

20.04.2014, 09:25
О. Турчинов та А. Яценюк  у світлий День Воскресіння Христового побажали українцям миру і спокою - фото 1
Виконуючий обов'язки Президента України, Олександр Турчинов та Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк побажали українцям Великодньої радості, миру, щастя і добробуту та щоб у період випробувань Всевишній дарував Україні мир і спокій.

Турчинов.jpgВиконуючий обов'язки Президента України, Олександр Турчинов та Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк побажали українцям Великодньої радості, миру, щастя і добробуту та щоб у період випробувань Всевишній дарував Україні мир і спокій.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята - Воскресіння Христового. Ця важлива і радісна подія символізує перемогу життя над смертю та добра над злом. Пішовши на Голгофу, Христос явив усім нам приклад найвищої жертовності та любові до ближніх. Ми живемо у доленосний час, коли Український народ з усією рішучістю заявив про прагнення до свободи і справедливості та утвердження у суспільстві істинних цінностей. День Воскресіння Христового - це свято Віри та Любові. Любові, яка здатна перемогти все. Тому Великдень несе нам радість оновлення та сподівання на краще, спонукає переосмислити своє життя, оцінивши чистоту помислів і вчинків, стати добрішим і милосерднішим. У період випробувань нехай Всевишній дарує Україні мир і спокій», – йдеться у првивітанні Олександра Турчинова.

Яценюк.jpg"Ми ніколи не поступимося нашою гідністю і нашою свободою, ми відстоїмо наше право на щасливе майбутнє. Адже Великдень промовляє до кожного з нас: зло ніколи не здолає добро, морок ніколи не заступить світло. Христос Воскрес!", – написав голова уряду Арсеній Яценюк.