• Головна
  • Новини
  • Урочисте запалювання Лаврської ялинки через форс-мажор переноситься...

Урочисте запалювання Лаврської ялинки через форс-мажор переноситься

18.12.2012, 13:03
Урочисте запалювання Лаврської ялинки, заплановане на 14.30 год. 18 грудня 2012 року, переноситься на невизначений термін у зв’язку з форс-мажорними обставинами. Про це повідомила РІСУ прес-секретар заповідника Марина Ситник.

Урочисте запалювання Лаврської ялинки, заплановане на 14.30 год. 18 грудня 2012 року, переноситься на невизначений термін у зв’язку з форс-мажорними обставинами. Про це повідомила РІСУ прес-секретар заповідника Марина Ситник.

При цьому урочисте відкриття виставки авторських різдвяних лялькових композицій та театральних костюмів до тематичних вистав «УКРАЇНСЬКЕ РІЗДВО В ЛАВРІ», як планувалось раніше, відбудеться о 15.00 год. у корпусі №25 Києво-Печерського заповідника.

У заході візьмуть участь Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської лаври Павел, заступник міністра культури України Тимофій Кохан, генеральний директор Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Любомир Михайлина, керівництво Департаменту культурної спадщини та культурних цінностей, інші офіційні особи.

Експонуватимуться ляльки, власноруч виготовлені заслуженими діячами мистецтв України, представниками родини Лунь: Даниїлою Петрівною та Романом Остаповичем, засновниками громадської організації «Сила Духу». Захід відбудеться за підтримки Українського фонду культури.

Виставка працюватиме до 28.02.2013 року.