• Головна
  • Новини
  • Віктор Янукович привітав співвітчизників з Воскресінням Христовим...

Віктор Янукович привітав співвітчизників з Воскресінням Христовим

15.04.2012, 11:33
Віктор Янукович привітав співвітчизників з Воскресінням Христовим - фото 1
Президент України Віктор Янукович взяв участь у святковому Великодньому богослужінні у Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі. Великодню службу очолив Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і всієї України Володимир.

Як повідомляє прес-служба Президента, у вітанні йдеться: «Великдень – це свято любові та відродження, символ нашого спасіння. У цей день ми спільно молимо Бога наповнити наші серця світлом та радістю. Ми просимо Всевишнього захистити Україну та дарувати щастя та впевненість у майбутньому. Бажаю усім нам терпіння та віри у власні сили. Бажаю кожній українській родині миру, достатку та злагоди. Христос Воскрес!».

33234.jpg

Президент України Віктор Янукович взяв участь у святковому Великодньому богослужінні у Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі. Великодню службу очолив Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і всієї України Володимир.

Разом із Главою держави на святковому богослужінні були присутні Голова Верховної Ради Володимир Литвин, Прем’єр-міністр Микола Азаров, Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, народні депутати, урядовці, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов.