УПЦ проводить Всеукраїнську акцію «Квітучий храм»

31.03.2012, 11:26
УПЦ проводить Всеукраїнську акцію «Квітучий храм» - фото 1
З благословення голови Синодального відділу УПЦ у справах молоді єпископа Обухівського Іони з 30 березня до 12 квітня 2012 року триватиме передвеликодня акція «Квітучий храм».

Храм1.jpgЗ благословення голови Синодального відділу УПЦ у справах молоді єпископа Обухівського Іони з 30 березня до 12 квітня 2012 року триватиме передвеликодня акція «Квітучий храм».

У зверненні владики Іони, зокрема, сказано: «Зустрінемо гостей, які приходять у храм на Великдень не тільки доброзичливим і радісним ставленням, а й святково вбраним храмом... У спілкуванні та спільній роботі зазвичай народжуються єдність і краще взаєморозуміння. Під час акції можна організувати прибирання храмів і монастирів, облаштування клумб та прилеглих територій. Особливий заклик для всіх і кожного — посадити дерева поруч із храмами, які й через роки будуть свідками наших сьогоднішніх трудів для прийдешніх поколінь».

Координатор акції — заступник голови Синодального відділу УПЦ у справах молоді по роботі з єпархіями та регіональними організаціями Павло ФОРКОШ, інформацію (статтю, фото, відео) про проведення у тій чи іншій єпархії акції можна надсилати на електронну адресу Синодального відділу у справах молоді УПЦ: [email protected]Про це інформує офіційний сайт УПЦ.