• Головна
  • Новини
  • Єпископи РКЦ, УГКЦ та Німецької Євангелічно-Лютеранської Церкви в Одесі оприлюднили спільне Різдвяне послання...

Єпископи РКЦ, УГКЦ та Німецької Євангелічно-Лютеранської Церкви в Одесі оприлюднили спільне Різдвяне послання

27.12.2011, 12:40
Єпископи РКЦ, УГКЦ та Німецької Євангелічно-Лютеранської Церкви в Одесі оприлюднили спільне Різдвяне послання - фото 1
Єрархи акцентують, що не стільки важливо за якою християнською традицією святкувати Різдво Христове, як важлива віра і намір прийняти різдвяний мир як дар Божий.

bishops_Odesa.jpgЄпископи трьох християнських Церков Одеси: єпископ Одесько-Сімферопольський Броніслав Бернацький (Римо-Католицька Церква), єпископ Одесько-Кримський Василь (Івасюк) (Українська Греко-Католицька Церква), єпископ Німецької євангелічно-лютеранської Церкви України Уланд Шпалінгер звернулися з різдвяним посланням до мешканців м. Одеси та всіх людей доброї волі. Єрархи акцентують, що не стільки важливо за якою християнською традицією святкувати Різдво Христове, як важлива віра і намір прийняти різдвяний мир як дар Божий.

«Ми разом звертаємося до всіх людей доброї волі з проханням: святкуйте Різдво Христове, пам'ятайте при цьому слова пророка Ісаї, що з нами Бог! Святкуйте його радісно і вдячно як духовне свято, свято віри. Святкуйте його в храмах та в сім'ї. Якщо ви робите подарунки, то думайте при цьому про великий дар, який Бог зробив людям. Шукайте миру, допомагайте світу стати кращим. При цьому не так важливо, за якою християнською традицією ви святкуєте Різдво Христове. Важливі намір, віра, надія. Важливо, що ми разом приймаємо різдвяний мир як дар Божий і передаємо його іншим людям. При цьому ми думаємо про молодь, про людей похилого віку, про хворих, про дітей-сиріт, про самотніх та потребуючих людей. Хай благословить вас Бог, ваші родини і вдома, ваше життя Своїм різдвяним миром!», – сказано в спільному різдвяному посланні владик РКЦ, УГКЦ і НЄЛЦ.