До Львова приїде Предстоятель ПЦУ

06.09.2019, 11:00
Предстоятель ПЦУ Епіфаній 11-13 вересня здійснить візит до Львівсько-Сокальської єпархії.

Предстоятель ПЦУ Епіфаній 11-13 вересня здійснить візит до Львівсько-Сокальської єпархії. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

Увечері 11 вересня о 18.00 у співслужінні запрошених архиєреїв та духовенства Предстоятель звершить акафіст до Пресвятої Богородиці у Свято-Успенському храмі с. Жовтанці, Кам’янка-Бузького благочиння, Львівсько-Сокальської єпархії ПЦУ.

12 вересня на запрошення ректорів найбільших провідних вузів Національного Університету “Львівська Політехніка” та Львівського національного університету імені Івана Франка відвідає храми науки, зустрінеться зі студентами та викладачами, ознайомиться з навчальним процесом та їх історією. Відповідно о 10.00 завітає до Національного Університету “Львівська Політехніка”, а о 12.30, після покладання квітів до пам’ятника Іванові Франку, завітає до Львівського національного університету.

Відтак 12 вересня о 14.00 на Янівському цвинтарі митрополит Епіфаній звершить заупокійну літію на могилах Львівських православних митрополитів. По обіді завітає до м. Жовкви і о 18.00 у Петро-Павлівському храмі звершить вечірнє Богослужіння з читанням акафіста до Пресвятої Богородиці.

Наступного дня, 13 вересня 2019 року, в присілку Заглина, Жовківського району на місці явлення Божої Матері Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершить Божественну Літургію та очолить всеукраїнську прощу до джерела цілющої води. Початок урочистостей о 10.00. Запрошуємо усіх віруючих на богослужіння.