У неділю до Львова прибуде Вифлеємський вогонь

28.11.2018, 09:51
У неділю до Львова прибуде Вифлеємський вогонь - фото 1
2 грудня 2018 року о 18:00 львів’ян закликають прийти до Архикатедрального Собору Святого Юра на спільну молитву за мир. Саме у цей день під час Великої Вечірні буде винесено вогонь, а також спис Вифлеємської ікони Пресвятої Богородиц.

2 грудня 2018 року о 18:00 львів’ян закликають прийти до Архикатедрального Собору Святого Юра на спільну молитву за мир. Саме у цей день під час Великої Вечірні буде винесено вогонь, а також спис Вифлеємської ікони Пресвятої Богородиці. Як зазначає  Духовна велич Львова, про це повідомив капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк:

“Початок Різдвяного Посту співпав з тривожними подіями в нашій державі! Не випадково саме в ці важкі дні до Архикатедрального Собору Святого Юра прибуває вогонь, запалений у Вифлеємі – місті, де народився наш Господь, Князь Миру! Ласкаво запрошуємо усіх людей доброї волі долучитися до спільної молитви за єдність і соборність України, щоб із запаленим від вифлеємського вогню світильником, споглядаючи лик Богоматері, ми випросили Мир!”