Баптисти у Києві проведуть Всеукраїнське свято подяки

15.08.2018, 10:50
У Києві 23 вересня відбудеться Всеукраїнське свято подяки. Торік для участі у Святі подяки протестанти на центральній площі столиці зібрали двісті тисяч українців із найвіддаленіших куточків України.

У Києві 23 вересня відбудеться Всеукраїнське свято подяки. Про це повідомляє сайт Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів.

«Ми будемо проголошувати Божу милість і дякувати Йому за незліченні щедроти і можливості. Будемо просити Господа ласки і благословення на майбутнє нашої держави», - йдеться у повідомленні.

Торік для участі у Святі подяки протестанти на центральній площі столиці зібрали двісті тисяч українців із найвіддаленіших куточків України.

«Щирі молитви подяки Господу, унікальні експозиції, пізнавальні майстер-класи, музичні номери відомих виконавців – все це стало гарним свідченням, яке вказувало на Того, Кому слід віддавати належну подяку і шану.

Тож запрошуємо Вас і Ваші родини 23 вересня у Києві підтримати становлення доброї традиції щорічно відзначати свято Подяки в Україні», - пишуть християни-баптисти.