• Головна
  • Новини
  • Протестантиські громади України ініціюють 24-годинне служіння хвали і поклоніння Богові...

Протестантиські громади України ініціюють 24-годинне служіння хвали і поклоніння Богові

29.07.2016, 10:41
З нагоди 1028 річниці хрещення Руси-України, з 29 по 30 липня в Києві вперше відбудеться 24-годинне служіння хвали і поклоніння Богові.

З нагоди 1028 річниці хрещення Руси-України, з 29 по 30 липня в Києві вперше відбудеться 24-годинне служіння хвали і поклоніння Богові. Національна цілодобова Хвала розпочнеться о 10:30 (за адресою м.Київ, вул.Жмаченка, 20) молитвою благословіння українських єпископів.

Організатори акції: Українська Міжцерковна Рада, Рух Шукачів Бога, служіння "Хвала - 24".

До ініціативної групи проведення служіння увійшли Голова УМР Борис Грисенко,

єпископ Сергій Балюк., єпископ Валерій Решетинський, керівник служіння «Хвала 24» Віра Веселовська, секретар УМР Андрій Міщенко.

Організатори повідомили, що основною ідеєю було запросити представників усіх 24 областей України та АР Крим для спільного поклоніння.

«Національна Доба Хвали об’єднає у спільній молитві сотні тих, хто серцем звеличуватиме Господа. Умови участі у заході передбачають чотири основних аспекти. Єпископи та пастори представляють свою область і моляться за неї; одна група з кожної області веде годину прославлення; кожна область привозить герб чи прапор свого регіону; вбрання учасників повинні бути скромними, як пристойно святим, – наголошується в прес-релізі події. – Кожна година Хвали починатиметься звуком шофара, велика мапа країни на екрані щоразу висвічуватиме область, служитель якої виходитиме на сцену для молитви та прославлення.І зрештою вся мапа буде заповнена областями, що славлять Бога, складаючись, наче пазли, в єдину картину».

Серед слоганів молитовної доби є слова: «Бог живе на хвалі», «Хвала проганяє ворога» та «Хвала змінює духовну атмосферу над країною».