• Головна
  • Новини
  • Туристів до Криму заманюватимуть «релігійними курортами»...

Туристів до Криму заманюватимуть «релігійними курортами»

01.04.2016, 10:29
Влада окупованого Криму поділилась ідеями щодо привернення туристів на цьогорічний курортний сезон. Так, на півострові проводитиметься «релігійний туризм».

Влада окупованого Криму поділилась ідеями щодо привернення туристів на цьогорічний курортний сезон. Так, на півострові проводитиметься «релігійний туризм».

Новину повідомляє «Преса України».

Сергій Стрельбицький , який займає посаду міністра курортів і туризму республіки Крим, розповів, яким чином на півострів залучатимуть нових туристів. Стрельбицький заявив, що цього року була зроблена ставка на «релігійний туризм».

Влада окупованого Криму почала розробку другого «релігійного туру», який матиме назву «Великдень в Криму». Попередній тур має назву «Шляхами кримських ханів». Міністр наголосив, що у Криму можна добре відсвяткувати як Великдень так і Курбан-байрам.

«Міністерство готове надати будь-яку інформаційну та організаційну підтримку всім конфесіям, у яких протягом року будуть великі релігійні свята. На наш погляд, це те, чим багатий Крим. Ми повинні оголосити на всю країну, що дійсно, і Великдень і Курбан-байрам можна святкувати в Криму », - заявив він.

Як повідомлялось нами раніше, в анексованому Криму вирішили докласти максимум зусиль, щоб цьогорічний курортний сезон був прибутковим. Так, на півострові відслужили молебні. Окрім богослужінь в Криму мали провести хресні ходи, а також «освячення курортного сезону купанням в морі».