• Головна
  • Новини
  • Сумчан запрошують в екстремальне патріотичне паломництво...

Сумчан запрошують в екстремальне патріотичне паломництво

14.03.2016, 08:41
Сумчан запрошують в екстремальне патріотичне паломництво - фото 1
Паломники пройдуть вночі 33 кілометри лісами, полями та бездоріжжям, молячись за мир в Україні.

exklusiv.gifПаломники пройдуть вночі 33 кілометри лісами, полями та бездоріжжям, молячись за мир в Україні.

Як повідомив РІСУ один із організаторів екстремальної Хресної дороги, прихожанин римо-католицької парафії Благовіщення Пресвятої Діви Марії Макс Галицький, подібне паломництво пройде в Сумах вперше, воно матиме патріотичний характер і до участі запрошуються всі бажаючі християни незалежно від конфесії.

Розпочнеться паломництво у п’ятницю, 18 березня, о 18.00 службою у костелі Благовіщення, потім паломники автобусом доїдуть до села Могриця, звідки й почнеться піша хода в бік міста Суми. Йти спеціально будуть не дорогою, а полями та бездоріжжям усю ніч. Всього таким чином збираються подолати 33 кілометри. Дорогою заплановано 14 стацій. Молитися паломники будуть за мир та добробут в Україні.

Завершиться хода у суботу, 19 березня, спільною молитвою та чаюванням у дворі костелу Благовіщення Пресвятої Діви Марії.

«Зроби собі виклик - вийди із своєї звичної зони комфорту - пройди 33 кілометри у боротьбі з собою - зустрінь відкриття і Світло! Присвяти цей час роздумам та молитві - за близьких, за Україну!», - закликають сумчан організатори екстремальної Хресної ходи.

Бажаючі долучитися до паломництва, можуть звертатися до костелу за адресою м. Суми, вул. Троїцька, 6, або телефоном 0959193292.

паломництво.jpg