• Головна
  • Новини
  • Міліція візьме під посилену охорону всеукраїнську прощу на Тернопільщині...

Міліція візьме під посилену охорону всеукраїнську прощу на Тернопільщині

17.07.2015, 13:37
Тернопільщина готується зустрічати тисячі паломників у Марійському духовному центрі в селі Зарваниці.

18-19 липня тут відбудеться всеукраїнська проща. Спокій прочан посилено охоронятимуть міліціонери та громадські активісти. Про це повідомили IA ZIK у СЗГ УМВС у Тернопільській області.

«300 працівників органів внутрішніх справ, спецбатальйон міліції «Тернопіль», медики, громадські активісти та рятувальники – представники усіх цих служб працюватимуть під час прощі. Основне завдання – забезпечення надійної охорони порядку та громадян, які прибудуть до Зарваниці. Місця, де будуть проводитися масові заходи, періодично обстежуватимуть вибухотехніки та кінологи», – розповів заступник начальника обласного управління міліції Руслан Балик.

Контролюватимуть правоохоронці всю Зарваницю. У міліції зазначають, що автомобілі, залишені на тривалий час в невстановленому місці, будуть забирати евакуатори й тягачі.

«На дзвіниці ми встановимо рухому камеру. Вона контролюватиме всю територію Маріїнського центру з ідентифікацією осіб, які можуть становити небезпеку», – зазначив Руслан Балик.

Також правоохоронці закликають прочан, які приїдуть до Зарваниці, повідомляти наряди міліції про підозрілих осіб і предмети, залишені без нагляду.