У Сумах чиновники починають роботу з молитви

19.03.2015, 09:11
У Сумах чиновники починають роботу з молитви - фото 1
Молитовний сніданок у Сумській обласній державній адміністрації став традиційним і збирає на спільній молитві православних, католиків та протестантів.

exklusiv.gifМолитовний сніданок у Сумській обласній державній адміністрації став традиційним і збирає на спільній молитві православних, католиків та протестантів.

Зранку 18 березня до початку робочого дня представники влади та духовенства різних конфесій разом молилися та розважали над Словом Божим.

Традиційно молитовний сніданок розпочався із молитви «Отче наш» та з обговорення Нагірної проповіді Ісуса Христа.

Головною темою, на якій зосередили увагу присутні, стала тему вибору, відповідальності за свої вчинки, усвідомлення різниці між добром і злом. Це той вибір, перед яким стоїть кожна людина кожного дня, тим більше у такий непростий час. Навчитися не відповідати злом на зло, гідно тримати удари долі – це прояв найвищої сили людини.

На завершення молитовного сніданку голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко прочитав молитву за Сумщину. Очільник області підсумував позитивний вплив спільної молитви так: «Подібні зустрічі згуртовують нас, а спільна молитва робить сильнішими. А віра і єднання сьогодні конче потрібні українському народові». Також він запевнив, що молитовні сніданки будуть проходити регулярно. Про це РІСУ повідомила Ірина Стегній.

Суми_сніданок.jpg